FINALIZAREA STUDIILOR

Iunie 2020

*

Inscriere

Înscrirea pentru susţinerea lucrării de disertaţie a candidaţilor care provin din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, se efectuează individual in perioada 8-12 iunie 2020, fiecare absolvent urmând să depună următoarele documente:

a)   cerere online de înscriere la examen – formularul ataşat (se completeaza si se semneaza de catre absolvent si se trimite scanat) 

b)    dovada eliberata de secretarul comisiei de examen ca a predate online proiectul de disertatie 

c)    copie carte de identitate, se trimite scanat;

d)    copie după certificatul de naştere, se trimite scanat;

e)     copie după certificatul de căsătorie (în cazul schimbării numelui), se trimite scanat;

f)    2 fotografii realizate recent,pe hârtie fotografică mată, color, format 3×4 cm; se vor depune la secretariatul facultăţii până la 09.10.2020;

g)    declaraţie de originalitate – formularul ataşat (se completeaza si se semneaza de catre absolvent si se trimite scanat)

h)    Dovada completării chestionarului de angajabilitate de pe https://studenti.pub.ro. Se descarcă după completare se semneaza de catre absolvent si se trimite scanat.

i)     chitanţa de plată a taxei de susţinere a examenului de disertaţie, pentru studenţii care au urmat studiile în regim cu taxă în ultimul an de studii (300 lei).

j)     pentru studenţii străini - copie a Scrisorii/Ordinului Ministerului de acceptare la studii    

*

 

Documentele scanate se trimit la adresa denisa.nitescu@upb.ro

Toate documentele vor fi arhivate intr-un folder cu denumirea: Nume_Prenume_Specializarea. Nu se vor lua in considerare arhive incomplete sau trimise in afara perioadei de inscriere.